BKT reageerib tööstuslike teisaldusoperatsioonide nõuetele

See hõlmab rehvide seeriaid, mis on välja töötatud kahveltõstukite jõudluse suurendamiseks.

Seregno (Itaalia), 28. aprill 2022 – Tööstuslikud logistilised toimingud esitavad sellises keskkonnas töötavatele masinatele ja eelkõige nendele paigaldatud rehvidele kõrgeid nõudmisi. Kaupade vedu ja teisaldamine nõuab absoluutset stabiilsust, veojõudu, märkimisväärset kandevõimet ja seejuures ka suurt sõidumugavust. Kuid ennekõike on oluline, et rehvid tagaksid märkimisväärse tugevuse ja vastupidavuse: eelkõige logistiliste operatsioonide puhul nõuaks rehvi vahetamine kahjustuse või torke korral mitte ainult uut investeeringut, vaid põhjustaks sõidukile ka tootlikkust vähendavaid seisakuid.

Lisaks areneb kiiresti tööstuslike sõidukite, sealhulgas kahveltõstukite projekteerimine ja üha enam tuuakse turule kõrgtehnoloogilisi tooteid. Pidevalt areneva sektori vajaduste ja nõuete täitmiseks panustab BKT järjekindlalt selliste tööstuslike lahenduste väljatöötamisse, mis annavad kasutajatele suurima võimaliku jõudluse ja sobivad üha keerukamatele masinatele. Sel eesmärgil töötab see India kaubamärk välja uusi ühendeid, mis on väga vastupidavad lõikamisele ja rebenemisele, aga ka ülisuure kuumuskindlusega ühendeid, mis suudavad transportida raskeid veoseid, kuid samal ajal säilitada suurepärase TKPH (transporditava massi ja sõidukiiruse vahekorra).

BKT poolt nüüdisaegsete tõstukite jõudluse suurendamiseks välja töötatud peamiste rehvivalikute hulgast paistab kindlasti silma seeria MAGLIFT, mis annab suurima jõudluse ohutuse ja kandevõime suhtes, tagades samal ajal suurepärase koormusjaotuse ja stabiilsuse. See on väga vastupidav täisrehv, mis on välja töötatud vähendamaks ohtlikku libisemist isegi kõige ekstreemsemates tingimustes tänu terastraatidele, mis tugevdavad toote konstruktsiooni. MAGLIFTi rehve iseloomustab spetsiaalne segu, mis muudab need eriti vastupidavaks kulumisele ja lõikekahjustustele. Masinajuhtide mugavuse tagamiseks on rehviosa keskele lisatud pehmemat segu, mis pakub suurepärast sõidumugavust.

MAGLIFT ECO on rehv, mis on varustatud randile lisatud terastraatidega, mis tagavad maksimaalse haardejõu ja takistavad igasugust libisemist.

See on valmistatud kahekihilisest kummisegust ning sellel on eriline kuju ja väga laiad eendid, et tagada väga hea stabiilsus ja suurepärane koormusjaotus. Rehvi iseloomulike omaduste hulka kuulub ka spetsiaalne veljekaitse, mis on ette nähtud kaitsma velge kahjustuste ja mõlkide eest. Väike veeretakistus ja suur vastupidavus ülekuumenemisele tagavad maksimaalse tõhususe. Rehvid MAGLIFT ECO on saadaval standardse ja „LIP“-versioonina; viimane on asümmeetrilise randiga, et vältida äärikute lisamist.

MAGLIFT PREMIUM on seevastu ette nähtud kahveltõstukitele, mida kasutatakse kõige raskemate tööde jaoks, ja sellel on eriti sügav turvis, mis tagab pika kasutusea. Tänu turvise erilisele konstruktsioonile võimaldab see rehv masinajuhtidel olla kindel suurepärasele roolimiskontrollile ning väga heale edasi- ja külgsuunas haardumisele. Turvise kesksoon tagab väikese veeretakistuse. Saadaval nii standardse kui ka „LIP“-versioonina.

Peale MAGLIFTi on kahveltõstukite jaoks välja töötatud eriti suure jõudlusega lahendus ka LIFTMAX LM 81, täisterasest konstruktsiooniga rehv, mis annab mantlile maksimaalse tugevuse ja vastupidavuse ning väikese veeretakistuse, mis tähendab väiksemat kasutuskulu ja rehvi pikemat kasutusiga. LIFTMAX LM 81 tagab suurepärase sõidumugavuse eelkõige pikkadel sõitudel, mis on seda tüüpi tegevuse jaoks hädavajalik, ja erakordse stabiilsuse ka suurel kiirusel.

Need spetsiaalsed tõstukitele loodud tooted lisanduvad juba ennegi väga rikkalikule tootevalikule, mis on mõeldud masinatele ja sõidukitele, mille tööülesannete hulka kuuluvad laadimine, tihendamine, ehitus, ringlussevõtt, logistika, tööstus- ja sadamakäitlus, munitsipaalteenused, kaevetööd, transport ja ühendveod.

BKT eesmärk on alati olnud vastata kasutajate arvukatele ja erinevatele vajadustele, pakkudes iga toimingu jaoks õige ja konkreetse rehvi. Sel põhjusel töötab kaubamärk pidevalt selle nimel, et laiendada oma rehvivalikut, kuhu praegu kuulub enam kui 3200 toodet.

Liituge BKT pressiruumiga: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room

Pildigalerii